Jeg er ked af! Gave ideer

Posted by Gdav at 3:14 AM

Saturday, January 17, 2009

I alles liv er der visse øjeblikke, hvor vi virkelig synd for noget galt, at vi har gjort. Denne gang er det virkelig svært at sige undskyld ligesom det. Daværende tidspunkt en passende gave kan gøre mirakler. Det er den nemmeste måde at sige, at du er ked af for hvad du har gjort. Så vores liste over gaveideer vil helt sikkert hjælpe dig med at sige, at du er ked af meget let.
Hvis den person, du ønsker at sige undskyld elsker chokolade end dit arbejde er gjort. Gave ham eller hende en æske chokolade eller sorterede cookies. Den chokolade kan være af hans eller hendes foretrukne variant. Sammen med chokolade kan du gå til bagværk og kager.
Du kan også gå til en buket blomster af hans eller hendes valg som blomster kan dit budskab på den bedst mulige måde. Du kan vælge fra en bred vifte af roser, tulipaner, daffodils, nelliker osv. Disse blomster vil helt sikkert lyser op stemningen på den person, du er gifting.
En anden meget god måde at sige, at du er ked af er ved gifting en håndlavede kort med en smuk "Jeg er ked af besked 'på den. Det vil virkelig gøre denne person kan forstå dine følelser, at du er virkelig ked af, hvad der var sket.
Du kan endda købe ham eller hende nogle sko stykke med nogle sjove og humoristisk beskeder på det. Som vil juble indtil hans eller hendes humør.
Andre gaveideer kan du prøve at sige undskyld er ved at tage ham eller hende ud til nogle sted, hvor de ønsker at gå gerne for en god film, en udstilling, teater eller en opera. Du kan endda prøve hans eller hendes favorit-restaurant. Du kan tage den pågældende person ud for en frokost eller en middag til hans eller hendes foretrukne sted. Det er en nem måde at sige, at du er ked af. Hvis hun er en kvinde, end du kan gave hendes smykker, fordi det er en nem måde at en kvindes hjerte.

0 comments: