Candle Gavekurve

Posted by Gdav at 2:08 AM

Tuesday, June 2, 2009

Hvor mange gange har du været mesmerized af flimmer flammer i et lys? Hvor mange gange har du fantasized en romantisk Candle Light middag på selve udseendet af et lys? Det er den gåde og evige fængslende charme af lys, at det lokker manden i retning af et mærkeligt spil mellem lys og mørke, skygge og lys.
Der er forskellige idéer vedrørende stearinlys gave kurv. Sådan en type gave kurv kan være et udvalg af stearinlys sammen med visse kurbehandling poster. Sådan en type gave kurv kan bestå af elementer såsom Bath te, bomuld håndklæde, hjemmesko, satin pude, træ nail børste, steg & vin sæbe, en handy rejse følgesvend fyldt med Cru de Provence kokos kalk shower gel, lotion, hånd fløde og badesalt, et sortiment af agurk melon duftende stearinlys, sæbe skål og et badekar ølkande, som vil fuldføre denne luksuriøse behandle.

En anden form for et lys gave kurv vil indeholde sådanne poster, som er relateret til stearinlys dufte, og som vil fungere som en beroligende og inspirerende virkning. En sådan gave kurv vil indeholde emner som: Bright Stribet Træ Planter Basket
Flower Style Glas Votive Indehaver
Natural Wax Clean Burning Votive "opløftende" SCENT
Natural Wax Clean Burning Votive "Beroligende" SCENT
Natural Wax Clean Burning Votive "fusion" SCENT
Natural Wax Clean Burning Votive "Rengøring" SCENT
Natural Wax Clean Burning Votive "Afslappende" SCENT
Square Søjle Candle-"Forfriskende" SCENT

En anden sådan gave kurv vil indeholde elementer såsom et lys kegle lavet af metal og er zebra strippet udformet i henhold til formen på en kegle og udgør 60% af palmeolie voksindhold og 40% af paraffin. En anden sådan gave kurv kan udgøre af forskellige krukker, der er fremstillet ud af stearinlys.

0 comments: