Candle Gavekurver

Posted by Gdav at 3:31 AM

Thursday, June 4, 2009

Hvor mange ganger har du vært mesmerized av flimring flammer av et stearinlys? Hvor mange ganger har du fantasized en romantisk stearinlys light dinner helt titt på et stearinlys? Slike er enigma og evig fengende sjarm av stearinlys at det lokker mann mot et merkelig spill mellom lys og mørke, skygge og lys.
Det er ulike ideer vedrørende stearinlys gave kurv. En slik type gave kurv kan være et utvalg av lys sammen med visse spa behandling eks. En slik type gave kurv kan bestå av elementer som Bath te, bomull håndkle, tøfler, satin pute, tre spiker pensel, rose og vintreet såpe, en hendig reiser sammen fylt med Cru de Provence kokos limettsitron shower gel, lotion, hand cream og badesalt, et utvalg av agurk melon scented lys, såpe parabol og badekar ølglass som vil fullføre denne luksuriøse godbit.

En annen type stearinlys gave kurv ville inneholde slike elementer som er relatert til stearinlys luktene og som vil virke som en rolig og inspirerende effekt. En slik gave kurv vil inneholde elementer som: Bright stripete Wood Planter Handlekurv
Flower Style Glass Votive Holder
Naturlig Wax Clean Burning Votive "Uplifting" duft
Naturlig Wax Clean Burning Votive "Soothing" duft
Naturlig Wax Clean Burning Votive "Konsentrasjon" duft
Naturlig Wax Clean Burning Votive "rensing" duft
Naturlig Wax Clean Burning Votive "Avslappende" duft
Square pilar Candle-"Oppdaterer" duft

En annen slik gave kurv ville inneholde elementer som for eksempel et stearinlys membran laget av metall og er sebra stripped utformet i henhold til formen av en membran og utgjør 60% av Palmeolje voks og 40% av parafin. En annen slik gave kurv kan dannes av forskjellige glass som er laget av lys.

0 comments: