Blomstrende planter

Posted by Gdav at 1:23 AM

Saturday, February 21, 2009

Det videnskabelige navn for blomstringens planter er "blomsterplan-ter". Blomstrende planter består af omkring 90 procent af Plantedirektoratet Kongerige. Det samlede antal af arter, der falder ind under denne Plant kongerige af blomstringen planter kategori overstiger 230.000 og mange tropiske arter, der endnu ikke er navngivet. På enhver tænkelig naturtype på jorden du er bundet til at finde blomstrende planter. Fra ørkener til sletterne og frodige bjerg enge til snedækket områder af jorden, tilstedeværelsen af dette plantearter er alle pervading. Nogle arter af planter forbliver submersed i vand. Disse typer af planter, kaldes for en "havgræsser".

De er få i antal. Denne type anlæg omfatter omkring 50 arter i 12 slægter. Generelt har alle blomstrende planter producerer nogle type blomstermotiver organ, som er funktionelle. I nogle blomstermotiver familier såsom Lemnaceae, blomsterne er mikroskopiske og sjældent set af en observatør casually. Den solsikke familien (Asteraceae), med omkring 24.000 arter, orkidé-familien (Orchidaceae) med omkring 20.000 arter, og bælgplanter eller ærtens familien (Fabaceae) med omkring 18.000 arter er de tre største blomsterplante familier blandt de blomstrende planter. Staten Californien omfatter omkring 5.000 indfødte og naturaliseret arter af blomsterplante familien.

. Ud af disse eksisterende 5.000 hjemmehørende arter, 41 procent af dem hører til de følgende seks plante familier: solsikke familien (Asteraceae), græs-familien (Poaceae), bælgplanter familien (Fabaceae), snapdragon familie (SCROPHULARIACEAE), sennep familien (Brassicaceae) og sedge familie (CYPERACEAE). Den solsikke familien (Asteraceae) med 24.000 arter og orkidé-familien (Orchidaceae) med 20.000 arter er de to største plante familier.

Nogle af de største blandt de ikke træagtige planter i anlægget Kongerige blandt de blomstrende planter 'kategori omfatter sedges, lupiner, asters, løg, tøjler orkideer, træ orkideer, pære blade orkideer, danse dame orkideer, indigo, sorrel, geranium, nightshade , penstemon, og locoweeds.

0 comments: