Halloween Gave ideer

Posted by Gdav at 3:53 AM

Friday, February 13, 2009

Udsprang af den keltiske nytår festival for Samhain, Halloween markerer den dag, hvor det antages, at de onde ånder såsom vampires, spøgelser og hekse komme til Jorden og skræmme folk. Celtic folk bruges til at male deres ansigter og slid skrækindjagende kostumer at skræmme off disse onde ånder. Den tradition har fortsat den dag i form af 'trick-or-treat ", når børn og selv voksne kjole op som hekse og spøgelser, pirater og andre kostumer og gå i grupper fra hjem til hjem. De får slik og æbler som behandler, og dem, der vover at underholde dem, får den afstumpede udgangen af trick, da de kan spille pranks på dem. Det er dagen for djævelen og tid til at frigøre det monster inden. Halloween er en festival for sjov og spænding. Folk smider part, slid skræmmende kostumer, dekorere deres huse som hjemsøgt hus og have et pust. De skal også give gaver til deres nærmeste og kæreste dem som en del af deres fest.

Så Halloween gaveideer bør være sådan, at den afbilder temaet for festligholdelsen. Ifølge festivalen de gaver bør leve op til temaet, som er skræmmende og ghostly. For børnene er der forskellige gaveideer, ligesom du kan forberede forskellige slags skræmmende masker derhjemme. Maskerne kan være af et monster, skærising eller en vampyr. Du kan endda gøre gave kasser på skræmmende billeder som en kiste form boks eller et ansigt af monster. Du kan købe plain farve t-shirt fra markedet og tilpas den ved at male skræmmende ansigter på det. Det vil være hensigtsmæssigt med temaet for den lejlighed. Specielle kostumer er også tilgængeligt på markedet, specielt for børnene, så du kan vælge dem, der er specielt designet kostumer. Selv monster form kager, hjemmelavet spøgelsesagtigt står cookies er en god mulighed for gaver. Hjemmelavede kort baseret på skræmmende temaer og spøgelsesagtigt Halloween-beskeder kan også gives sammen med gaver.

Blandt de generelle gaveartikler kan du gå til DVD og VCD af en horror-film eller suspense thriller. Audio CD på rædsel musik er også en god gave. Selv om bogen elsker horror bøger er ideelle gaveartikler. Indpakning dine gaver er en kunst, og i disse typer af festivaler bør du pakke gaver på en sådan måde, at temaet for fejringen er afsløret. Du kan wrap selv en almindelig gave på en sådan måde, at gaven bliver særligt. For piger kan du vælge smykker gerne kæde med skræmmende hængesmykker gerne skelet eller monster. Hatte er også et godt valg. Selv skræmmende showpieces kan også gives som gaveartikler.

0 comments: