Friendship Day Gave ideer

Posted by Gdav at 3:51 AM

Monday, February 9, 2009

"En ven er en gave du giver dig selv."
-Robert Louis Stevenson

Friendship Day er en sådan dag, hvor vi forsøger at anerkende alle de særlige øjeblikke, vi har tilbragt sammen, alle de, secrets vi har delt sammen, og alle de følelser vi har følt sig sammen. Så denne dag er virkelig en speciel dag i vores liv. At gøre det til et virkelig sker og spændende planlægge din dag god tid i forvejen. Hvad du ønsker at gave din ven planlægge det på forhånd. Fejre og gøre din ven føler den særlige måde, du føler dig for dit venskab. Fejring ting sammen er den bedste idé at styrke dit venskab obligation. Så hvis du er heldig på at tælle, flipper ud med mad, sjov og funky beats. En picnic er altid en god idé, og stor for alle aldre. Inviter din nærmeste venner over for en sleepover og bruge tid på at gå ud til film og svin ud på popcorn, chokolade og junk fødevarer. Tja, hvis du vover at gøre det selv, kan du prøve fra den særlige opskrifter dig selv for at fejre det på en særlig måde. Hvis du ikke er i stand til at gøre en hel dag plan end vært for et Friendship Day middagsselskab og chill ud med dine venner på middag. Sender et dejligt kort til din ven og fortælle, hvor meget du sætter pris på og sætter pris på hans eller hendes venskab er en god måde at udtrykke dine tanker. I dit kort beskeder kan du dele rene vittigheder, løber ud dit hjerte til dem, som om der er barriere mellem dig og din ven. Du kan også bestille billetter til din choicest underholdning vise, eller til en meget eftertragtet sportsbegivenhed, kan være en fodboldkamp, cricket kamp eller en baseball kamp. Du kan også tage din ven for en lang køre til et sted, hvor du og din ven har nogle følelsesmæssige vedhæftede filer.

Gave ideer til venskab dag

Vi ved alle, at blomsterne er den bedste og nemmeste måde at udtrykke dine følelser. Den farve, duften og renhed siger det hele. De behøver ikke at give nogen ekstra indsats. Et velvalgt blomsterarter buket til ære dit venskab vil gøre spekulerer. Men blomsterne skal i din vens valg. Du kan også vælge en antikke gave punkt på dagsordenen sammen med den eller en håndlavet artefakt med en etnisk touch at afspejle din gamle venskab. Du kan gå til sko stykker glas, metal eller krystal osv. Bortset fra disse, hvis din ven elsker at læse bøger, end du kan gave ham eller hende bøger fra hendes valgt interesse. Du kan gave din ven musik kassette eller CD af de sange, han eller hun ligesom de fleste. Du kan foretage en samlet oversigt over din vens yndlingsmusik stedet for at gå til en bestemt kassette eller CD. Hvis din ven er en sporty form af en person, end du kan gave dem et hvilket som helst punkt i relation til hans eller hendes foretrukne sport eller du kan købe billetter til en meget eftertragtet sportsbegivenhed, kan en fodbold eller baseball eller en cricket eller rugby match at ride den crest af excitements.

Bortset fra disse konventionelle gaveartikler er altid klar til at blive valgt. Ligesom for eksempel skriftligt materiale såsom kuglepenne, brev eller skriveblok, moderigtigt dagbog, planner, eller nytteværdi poster gerne se, nøgleringe, pen stand, telefon-indeks, elektronisk notesbog og så videre. Du kan også gå til læder tegnebogen for drenge og læder pung for piger. Hvis du ønsker at tilføje nogle kreative touch til din gave end du kan afprøve nogle gaveartikler derhjemme gerne have et venskab band eller et venskab taske. Selv du kan foretage et venskab kurv med alle de foretrukne gaveartikler af din ven gerne chokolade efter eget valg, slik, cookies, en buket, etc, og dekorer den kurv med farverige bånd og papirer. Du kan også gave din ven en håndlavet album byder digte, citater, og hilsener om venskab. Du kan også gave din ven et fotoalbum med gamle billeder af dig og din ven og andre billede af Deres fælles interesse.

0 comments: