Skrivebord Gems

Posted by Gdav at 1:14 AM

Thursday, February 5, 2009

Den ultimative Hvis du ønsker at købe noget helt unikt for virksomhedernes belønninger eller medarbejder anerkendelse programmer, du kan tænke på forskellige desk spil. Skrivebordet spil hjælp til opdateringshastighed og underholde selv midt i strenge virksomhedskriterier tidsplan. Det sjove pakket desk spil også hjælpe i forbindelse med udøvelsen af efterretninger og wit. De gør for stor reklamegenstande. Find populære og innovative desk spil fra allwondersgifts. Til rådighed til konkurrencedygtige priser disse rekreative desk spil helt sikkert vil bringe smil i ansigtet af modtagerne.

Tilgængelig i livlige farver puslespillet terninger er perfekte for virksomhedernes gaveartikler eller reklamekampagner. Skabe innovative kube design med tætte skum dele er et spil af reelle sjov og wit. Disc skydespil er vidunderlig underholdende udøvende spil. De små afrundede diske anvendes til skydning er væsentlig for at ramme de faglige mål og mål. Virksomhedens logo kan tilpasses i den forreste del af produktet. Mini magnetiske dartpil Boards også sjovt måde fremme firmaets mærke.

Lille multi farve træ blokke er ideelle til fremme af sammensatte produkter eller tjenesteydelser. Blokkene kan bruges til danne forskellige figurer med flere mottoer af selskabets prægede på hver af de blokke. Metal spinding toppe med glitrende sølv finish bringer det rigtig sjovt, når spundet rundt. Du kan tænke på at præsentere magnet spil for virksomhedernes foræring. Spillene har farverige magnetiske brikker, der kan være knyttet sammen med sølv farvede bolde. I idræt er indpakket i et cirkulært felt med virksomhedens logo præget på toppen. Dette spil er corporate team building og gør for en appreciering gave til den ansatte.

Magnetiske skulpturer er store muligheder for at fritage fra stress og stamme af hektisk erhvervslivet. Gode antal metal tal stilarter gerne atleter, golf dansere, pokers og sportsbolde kan skulpturelle med brugen lidet innovation og wit. Virksomhedens logo kan placeres på den sorte metallisk estrader. Spillet er enestående nyde tid. Executive kortet sæt kan også være et perfekt valg til at tilbyde som corporate gaver. Kortet sæt er pakket i metal tilfælde med to sæt kort, papir-blok og en kuglepen.

0 comments: