Candy Gift Basket

Posted by Gdav at 2:07 AM

Sunday, May 31, 2009

For dem, der har en hældning for søde lækkerier, og som har en sød tand ville nyde tanken om en slik gave kurv. Der er forskellige muligheder, der er til rådighed under denne form for en gave kurv. Disse former for Gavekurve ville være en smuk kilde til fornøjelse for modtageren, som har en tilbøjelighed til søde delikatesser. Et sortiment af slik og chokolade ville være en Receiverens glæde.
En sådan karakter af en gave kurv ville blive endnu mere behagelig, hvis det præsenteres godt pakket med bånd og snørebånd. En slik gave kurv kan også bestå af Vanilla Pecan cookies, ægte engelsk toffees, forfriskende røde pebermynte stykket og nogle munden vanding chokolade bar! Denne form af en gave kurv er sikker på at du en "sød" person!

En slik gave kurv kan også indeholde en række Mochalangelos cookies som indeholder mørk chokolade chips med sin rige smag, hvid chokolade er berømt for sin vanille creaminess, friske brændte pecan bidder til stykket og espresso for punch. En anden form for slik, som kan indgå i en slik gave kurv skulle indeholde et Lake Champlain fyldt bar, som er en mørk java trøffel.
Denne form for en slik i almindelighed er til rådighed i ti forskellige varianter, der er mælkechokolade, mørk chokolade, mælk chokolade med mandler, flødechokolade Med hasselnødder, mørk chokolade med mandler, mørk chokolade med Pebermynte Crunch, Carmel fyld mælkechokolade, mørk chokolade med jamaicanske Rum fyldt Carmel, Java trøffel fyldt mørk chokolade og hindbær trøffel fyldt mørk chokolade. Denne form af en gave kurv er ideel til enhver form for lejlighed.

0 comments: