Mother's Day Gavekurve

Posted by Gdav at 2:04 AM

Monday, May 25, 2009

Hvor mange af jer synes, at din mor er den bedste mor i verden, og så hun fortjener noget særligt i en særlig dag i året. Der er forskellige idéer vedrørende mors dag gave kurve.
Man kan vælge fra en bred vifte af en mors dag gave kurve, der er tilgængelige. A bør præge gave til din mor vil være en buket bestående af udsøgte lyserøde roser, lyserød asiatiske liljer, hvide Alstroemeria alle i en lyserød vase gør et sofistikeret redegørelse for sig selv. Din mor er sikker på at sætte pris på sådan en dejlig gave. En anden gave til din mor på Mors dag kunne være en sød behandle for sødeste mor på Jorden.

Denne gave kurv ville udgøre af sådanne emner som kanel æble chips, orange citrusfrugter stearinlys, mandel crθme fyldt wafer stokke, hvid chokolade Macadamia skalfrugt cookies, og tørrede abrikoser. En anden mulig gave kurv for din mor kunne være en kurv bestående af sådanne emner som en exotically rige duft som kunne være et beroligende blanding af lavendel, bi blomstre honning med hvide orkideer og woody undertoner af indisk rav, der er blevet samlet i en delikat måde med et strejf af Tahitian vanille, en Galamsmør hånd crθme.

En anden mulighed i denne kategori af gave kurv ville være en akvamarin halskæde, der er blevet hånd pakket ind i en sterling sølv runde og pendel hænger fra en delikat sterling sølv kæde.

0 comments: