Vin Gavekurve

Posted by Gdav at 2:01 AM

Sunday, May 17, 2009

Det er meget svært at modstå de lokkende charme at syndige drikke kaldes vin. Ned i alderen denne lokkende drikke har været fristende mænd over hele verden med sine skær af sar glæde! Så en vin gave kurv ville være en rigtig god idé for en person, der har fået, at "særlige" tungen for denne sar glæde.
En vin gave kurv kan bestå af elementer som Beaulieu Vineyards Cabernet Sauvignon, elegant og gyldne Chardonnay med pære og honning varianter, fløjlsagtig Merlot Cheddar, Ghirardelli mandel kvadraters dyppet i karamel, Ghirardelli chokolade dråber, Ghirardelli tusmørke mørke firkanter, Golden valnød karamel cookies, frugt Medley, Graham krakningsenheder dækket i chokolade, mozzarella ost swirls, ost mix, Californien pantry krakningsenheder, tiramisu, hasselnød chokolade, blåskimmelost sar drejninger.

Dette sar glæde tilføjer en særlig kontakt til enhver lejlighed i. Det kan komme i farver som rød og hvid, men den farve næppe spørgsmål, når det kommer til smag, at denne syndige glæde indtager for sig selv! Vin går godt i lejligheder såsom bryllup, fødselsdage, corporate indsamling og jubilæum. Jul og nytår fest ville være ufuldstændig uden medtagelse af vin. Der findes forskellige former for vin, som er tilgængelige på markedet, baseret på den type af druer.

Cabernet Sauvignon er en type af druer, som er berømte i hele verden til fremstilling af rødvin. Chardonnay er en anden sort af vin, som er kendt for tør hvidvin type. Denne form af en vin er berømt for sin rige aroma og smag og indeholder en frugtig karakter sammen med smøragtig og vanille komponenter. En anden form for vin, som har denne frugtagtig smag er Chenin Blanc. Den type vin, som serveres i en sød stil ville være White zinfandel. Pinot Gris er en brun farvet drue som producerer hvidvin, der er tør og sprød og har en berusende følelse omkring det. Sammen med et sæt af vinflasker, en vin gave kurv kan også indeholde en række vinglas, der kommer i forskellige design, kvalitet og type.
Andre poster, der ville gå godt med sådan en gave kurv ville omfatte chokolade bar, oksekød, salami, jumbo cashewnødder, spanske oliven.

0 comments: