Woodcrafts Gaver

Posted by Gdav at 1:58 AM

Friday, May 8, 2009

Den woodcrafts og woodcrafts gaver er arven fra fortiden. Anvendelse af træ transcenderet fra husholdningsglas til æstetiske håndværk og skulpturer fra de tidlige tider. Flot træ håndværk og skulpturer blev anvendt i døre, vinduer og lofter af haller af antikke mansions, fæstninger, templer og villaer. Træ har været anvendt til mursten-arbejde i løbet af det andet århundrede. Find enestående etniske og regionale woodcrafts fra den dynamiske gave hub giftstore. De forskellige række etniske woodcrafts gerne træ masker, dukker, gave-kasser, Gavekurve, møbler og træ skulpturer gøre for klassiske gaver bærer kultur og tradition i vores tidlige forfædre.

Kurve, der er fremstillet af træ i forskellige former og mønstre kan bruges til at holde diverse blomster, slik og frugt. Disse kurve er hånd-vævede med et særligt træ fiber at gøre dem stærke og holdbare. Tilberedte fra ahorn og fyrretræskronen varekurvene er generelt hånd opskaaret og hånd konstrueret. Multi liste håndlavede kurve kan hænge på væggene eller placeres på gulvet. Varekurvene ottekantede formularer anvendes til anbringelse stearinlys og stearinlys jar i dem. Runde kurve med små håndtag kan bruges til ethvert formål gerne placere blomster, frugt og gaver. Hand udformet kvadratisk formet brød kurve med hængslede låg bruges til pakning brogede brød og cookie poster.
Sort af træ skulpturer gøre for etniske gaver. Udformet fra hårde eller softwood i figurer af dyr og mennesker figurer eller abstrakte mønstre unikke og ukonventionelle træ carvings kan gøre for imponerende jubilæum og bryllup gaver. Træmøbler gerne spisebord, græsplæne tabellen, Center tabeller, læsning tabellen, træ stole og træ afføring gøre for store indvendige og udvendige boligmontering. Fås i brogede former og størrelser træmøbler chiseled fra kvaliteten Woods som "mahogni" er kendt for deres holdbarhed og flere funktioner. Den fashionable træ stole kan låne en æstetisk appel til interiør.
Nogle populære træ håndværk at gøre for store gaver og hjem decors kan Candle indehavere af træ billedrammer, træ væg hængninger, træ kystfart, aske bakker, pen indehavere, ure og meget mere. Fås i et firkantet, rektangulær, oval eller hjerte forme de træ billedrammer er tilbudt som gaver til alle lejligheder. Den træ billedrammer kan lakker eller hånd malet eller skulpturelle med smukke motiver. Håndlavede træ kasser med indlagt design på deres top kan tilbydes som gaver med cigarer, kuglepenne, jewelries og parfume pakket indeni.

0 comments: