Bachelor Party Gag Gave

Posted by Gdav at 1:41 AM

Monday, March 30, 2009

Det er det tidspunkt i dit liv, når du har lyst til himlen i at erklære, at du er samlet og klar til at blande! Ja, vi taler om at være en bachelor! Du kan gave forskellige typer af elementer til en bachelor. Der findes forskellige former for gaver, der er tilgængelige under polterabend gag gaver.
En sådan polterabend gag gaver ville indeholde nogle klæbende slik, som kan bruges til afspilning pranks såvel! En anden mulig løsning under bachelor gag gaver ville være rart at se foto frame som ville faktisk har to sider til det. Du kan lade den ene side af photo frame tom og fylde den anden halvdel af det med bachelor's snap, så han bliver motiverede nok til at fylde det tomrum i photo frame og dermed i hans personlige liv såvel og begynde at lede efter hans bedre halv!

! Et sæt af otte genbrugelige Boob Ice Cube køligere ville være endnu et bedre alternativ under polterabend gag gaver. En anden gave, som kan forelægges en bachelor om en part ville være nogle cool og funky søger balloner, som ville have forskellige emner relateret til bryllup malet på den. Man kan også give en kasse fuld af slik, der er blevet udformet i henhold til de forskellige ting, der bruges i et ægteskab ceremoni.

I en polterabend gag gave man kan også give en øl krus samt en candy g-streng, som er både sjovt at slitage samt sjove at spise! I en polterabend gag gave man kan også omfatte flødeskum som har kirsebær på toppen, som er off naturligvis valgfrit, og der kræves kun, når du ønsker at gøre en sød behandle ud af din kæreste!

0 comments: