Særlige Blomster

Posted by Gdav at 1:28 AM

Wednesday, March 4, 2009

Specielle blomster at gøre de særlige øjeblikke fange i en flygtig momentan overblik-det er hele formålet med specielle blomster, som er blevet specielt udviklet med henblik på at registrere, at "særlige" øjeblik i dit liv eller din elskede ens liv. Bryllup er en meget speciel lejlighed i en persons liv. Specielle blomster kan udformes, så de passer til stemningen i denne specielle lejlighed, som kommer en gang i livet gang i den enkeltes liv. Bryllup og blomster kræver en perfekt kombination af fest og glade gøre. Wedding er sådan en speciel lejlighed i livet for mennesker, det virker som bindelag kraft i sit forsøg på at forene ikke kun to hjerter, men to sjæle såvel for livslang. Dette er ikke en momentan union som ville falme i glemmebogen med vedtagelsen af tid, men det er sådan en slags Union, der er her til sidst for en levetid.

Nogen bedre måde at fejre denne livslang union end at sige det med blomster, der ville være en perfekt sammensmeltning af fornøjelse og glæde iblandet den kop af ecstasy, som de nyligt onsdag brud og brudgom ville nedsænkes i evig lykke og glæde. I nogle religioner, farven hvid foretrækkes, når det kommer til at inddrage blomster med bruden. Groft sagt findes der to former for Brude buket, en, der vil blive holdt i hånden, mens den anden art, som skal finde sted på tværs af våben. Nedenfor gives en kort beskrivelse af de tre grundlæggende bryllup buket mønstre:

Kaskadeproceduren Bouquet: Denne form for en buket, der er specielt konstrueret til et bryllup, anses for at være både traditionelle såvel som formelle i forhold til alle andre eksisterende bryllup buket design. Billedet af brylluppet buket er bygget ved hjælp af vandfaldet virkning. Der er en tendens til at fusionere hvide blomster med en masse grønt i denne form for design.

Den Hand-bundet eller Loose-Tilknyttede Bouquet: Denne type af en buket bruges hovedsagelig i en uformel måde. Dette er mere populær som en konstruktion i forhold til andre bryllup buket design.
Runden Cluster Bouquet: Denne type af en buket er også kendt som den buket. Dette design er rund og mindre i forhold til de to andre designs. Blomsterne, der generelt anvendes i denne type design er steget, Gerbera, Freesia, asters og Monte Casino

0 comments: