Chokolade Gaver Collection

Posted by Gdav at 1:35 AM

Wednesday, March 18, 2009

Gode nyheder for chocoholics, giftstore er kommet med en attraktiv vifte af chokolade-gaveartikler. Indpakket i Sizzling packs den lækker chokolade accentuere den festlige ånd i en fornem måde. Den cremet og mælk chokolader henstandsperiode en fødselsdag lejlighed eller et bryllup. Afsendelse sort chokolade poster under jul og nytår er også en meget populær tradition blandt familier. Mund-vanding chokolader omvikles med smukke cellophanes og placeres under lækkeri gave bokse. Udtrykke din kærlighed og omsorg for din lukkede dem med delectable chokolade gaver fra giftstore.
Du kan vælge Barton's chokolade, Ghirardelli Kvadrater eller sort af belgisk chokolade varianter gerne Kakao, Mocha, mælk og Mandler Trøfler. Hvis du har en præference for indiske varianter derefter kan du gå i for Heroes Cadbury Chokolade. Heltene Cadbury chokolade leveres i en pakke med brogede indiske varianter. Bournville, Frugt & Møtrik & fristelser, 5 Star og Dairy Milk er nogle populære varer, der er inkluderet i pakken. Rådighed til en pris af Rs. 335 Cadbury Heroes Pack er ideel til enhver gave formål.

Fristelserne bringe i fem sorter af Temptation chokolader i deres fristelser Kompositmateriale Chokolade Pack. Med rig smag af mandler, rosiner, cashewnødder, abrikoser disse Cadburys vil bestemt venligst dine kære. Denne chokolade pack kommer i en pris af Rs. 475.

Den Britannia Assorted cookies i en dåse pakning af forskellige varianter af chokolade, honning, rosin og kaffe mandel kan være en ideel gave til din lille tot. Festlighederne Cadbury i nødder og flødekaramel smag er virkelig en mund savoring sprøde chokolade gave. Denne vidunderlige delectable glæde kan være en perfekt gave til alle lejligheder.

0 comments: