Office Gag Gaver

Posted by Gdav at 1:40 AM

Saturday, March 28, 2009

Det er denne tid af året, når der er dette behov for at give væk corporate gaver i dit kontor til alle medarbejderne. Under særlige lejligheder, og også i løbet af øjeblikke, hvor der er behov for at felicitate dine kolleger for deres resultater, for noget særligt, at de har gjort for at tage selskabet til en ny højde, corporate gaver er fordelt i kontorer.
Der er forskellige muligheder til rådighed under kontor gag gaver. Man kan give visse gag tildeling certifikater skammens under kontor gag gaver! En sådan attest af skam kan et certifikat udelukkende bestemt for de cruelest boss af året! Som en note af anerkendelse, certifikatet kan rose en sådan grusom chef ved at opnå disse milepæle for selskabet som det højeste nedslidning sats, for at medarbejderne bliver syge ofte under meget stort arbejde pres, for annullering af tjenesteydelseskontrakter!
For de uheldige nok, er der visse andre kontor gag gaver, der kan begavede til folk for at skræmme dem ud for deres wit udgang!
Disse chokerende pranks give en reel zappe til modtageren! Gaver i henhold til denne model ville indebære et chok flash lys (for dem, der ikke kan modstå fristelsen til at tænde en flash lys, denne gave ville være en whacky overraskelse for dem), et chok candy bar (offeret får et kraftfuldt chok, hvis han eller hun forsøger at afhente denne yderst lokkende chokolade bar), en chokerende musikafspiller (som ingen glødende fan af musik ville håndteringshåndtag for ham eller hende selv med stor glæde), en chokerende computer mus, en chokerende lighter, en chokerende gum pack, chokerende beregningsenhed chokerende kortene, chokerende cigaret pack, chokerende hæftemaskine, chokerende mobiltelefon og andre sådanne poster.

0 comments: