Wild Flower Gave

Posted by Gdav at 1:26 AM

Sunday, March 1, 2009

Flower - denne vidunderlige gave fra naturen kan få så vilde som den ønsker! Nej, absolut ikke i bogstavelig forstand, men i det videnskabelige forstand. Videnskabeligt set vilde blomster udgør en integrerende del af planten Kongerige. Vilde blomster kommer i forskellige sorter, og hver af dem har en uovertruffen charme af deres egne, der ikke kan benægtes. Men det scenario med de vilde blomster i miljøet er ikke helt behageligt og billedet er temmelig dyster. Der er fortsat en stor mulighed for varieret tørre blomster af verden dø ud i løbet af perioden for det næste århundrede, hvis mængden af kuldioxid fordobler i atmosfæren holder på linje med forudsigelser.

Så ikke du tror det er på høje tid, at vi stå op mod kuldioxidemissioner og til gengæld gøre en seriøs indsats for at bevare denne charmerende del af naturen og forhindre det i at blive en uddøde arter? I en undersøgelse foretaget af den Botaniske Society af de britiske øer, blev det konstateret, at antallet og omfanget af Storbritanniens vilde blomster er blevet berørt høflighed globale opvarmning. Et eksempel kan være placeret med hensyn til effekten af den globale opvarmning på vilde blomster i Storbritannien - blade kommer på egetræerne 10 ti dage tidligere, end de plejede at sige om 30 år tilbage.

Desuden nogle foråret blomster er blomstrende i Storbritannien så tidligt som i december måned. For sikker på, at du kan gave dine kære en buket af vilde blomster, der ville have et helt anderledes appel af sine egne på din elskede, der ville være mere end glade for at Treasure en sådan besiddelse.

Så det er på høje tid at bevare denne vidunderlige gave af naturen med henblik på at undgå en verden uden blomster i den nærmeste fremtid, og hvilken bedre måde at gøre tilstedeværelsen af dette eksotiske arter filt i dit liv end fremlægge en elskede en med en buket af vilde blomster?

0 comments: