Billige Gag Gaver

Posted by Gdav at 1:41 AM

Tuesday, March 31, 2009

Ønsker at give dine nærmeste og kære dem en gave, der ville være både attraktive såvel som billig? Du behøver ikke bekymre dig. Hvad med ideen om gifting dine kære med et kranium pirat maske, som ville være funky samt billig begge dele på samme tid?
Et sådant kranium pirat maske består af en bandana øje plaster og en ørering og ville passe lommen bekvemt. Denne maske er creaky at se på, er hånd malet, og er en fuldstændig over hovedet maske. En anden billig gag gave mulighed ville være en baby dreng navigator elektriske push cart.

De elementer i en sådan vogn ville omfatte håndtere monteret kontrol med fjernbetjening, 34 ampere tør cell batteri med oplader, twin kalibreret 140 watt motorer, rust bevis aluminium hjul med stål kuglelejer, lette vægt aluminium tubing. En anden funky endnu billige gag gave idé ville være at gave dine kære med salt og peber shakers hvilket ville være et perfekt hus opvarmning gave.

Disse shakers ryste selv! Du skal blot trække i strengen, invertsukker holderen og hold det - resten vil ske ved rysteapparatet selv! En anden billig gag gave ville være forfalskede cigaretter. Shock din familie og venner ved gifting dem denne billige gag gave, som ville udsende en røgsky, selv om den er falsk! Hvis du ønsker at give dine kære noget sjovt endnu billige på deres fødselsdag, så er der en række muligheder, der er til rådighed som en base ball nøglering eller en trøje med en person, der er en base ball lunefuld, en Pudebetræk, et gevandt strikke med personens initialer på den, et stearinlys, en funky nøglering, et stykke sæbe, et album bestående af snap af fødselsdag person sammen med lidt oplysninger om ham eller hende, kok bog, en hånd malet vase, en photo frame, et venskab halskæde eller et armbånd eller en tee shirt malet til fødselsdag person ville være en god billig gag gave idé.

0 comments: