Flower betydning

Posted by Gdav at 1:28 AM

Tuesday, March 3, 2009

Det er den generelle opfattelse, at hver blomst har et særligt budskab og hver besked er faktisk unikt for hver blomst. At give din elskede en buket blomster er så betydelig, som kender betydningen af hver enkelt blomst. I kraft af sit udseende, ser og farver hver blomst har en anden betydning. Nedenfor er en liste over nogle af blomsterne og deres betydning:

Alstroemeria: Denne blomst er så opkaldt efter sin Discoverer opkaldt Baron Klas Van Alstoemer der fundet frø af denne blomst i 1753. Denne blomst er normalt knyttet til et symbol på venskab og symboliserer de stærke bånd, der eksisterer mellem to personer.
Amaryllis: Denne blomst er kendt på grund af dets evne til at producere blomster i op til 75 år. Denne blomst betyder strålende skønhed.
Anemone: Denne blomst tilhører den Bellis familie. Populære tro siger, at denne blomst var født af blod fra den romerske gud Adonis. Denne blomst kommer handy i lindrende en persons nerverne med sine rolige og smukke natur. Denne blomst repræsenterer forudseenhed.
Anthurium: Denne blomst stammede på Hawaii og er den mest populære og langvarige af alle de tilgængelige tropiske blomster. Denne blomst symboliserer gæstfrihed. Som gæst, skal du sørge for at indtaste din værtens sted med en flok Anthurium i dine hænder! Aster: I gammel tid den populære mundheld gik som alle onde serpents ville være drevet væk hvis aster blade blev brændt. Dog med den ændring i tid og fremkomsten af "modernitet" i vores liv, asters symboliserer element tålmodighed i moderne tid. Tålmodighed er en dyd, de siger. Så hvad med tanken om gifting en vaerdiansaettes klient med et bundt af asters for at vise, at du sætter pris på kundens tålmodighed i bærende med dig?
Hyacinth: Denne blomst repræsenterer uforanderlighed.
Heather: Denne blomst er repræsentativ for den del af beundring.
Gladiolus: Denne blomst er et symbol på styrken af karakter
Freesia: Denne blomst er repræsentativ for uskyld.
Daffodils: Er repræsentant for essensen af ridderlighed

0 comments: