Gag gave ide

Posted by Gdav at 1:39 AM

Thursday, March 26, 2009

Hvad med tanken om at gøre noget virkelig whacky og funky til dine kære og nær dem for at fejre særlige lejligheder? Der er forskellige muligheder der findes for dig at vælge for at gave et unikt stykke gag gave.
Nedenfor er en liste over nogle af de gag gaveideer som ville helt sikkert være en behagelig behandling for elsket person om, at særlige lejlighed. Succes plakater: Hvilken bedre måde at fejre succesen med din elskede, end at gave ham / hende med en succes plakaten. Der er et stort udvalg af plakater til rådighed fra film, musik, tv, humor, sport, til vintage.

Eksekutivkomitéens afgørelse Maker ville være den perfekte form for gag gaver til dem, der har erfaringer ubeslutsom øjeblikke i deres liv. Et simpelt spin over denne gag gave vil lade dig afgøre, om at "skyde" eller til "omorganisere" eller blot "sidde på det". Denne gave er hovedsagelig fremstillet af metal og har en tung og robust føler om det.

Executive pen fremstillet af croyola oliekridt er sikker på at tage din klient til en kast! Så vær forberedt på at høre et par giggles høre og der, næste gang du sidder ned for at tage noter i et møde! Hvad med ideen om det bælte, som er sikker på at tage dig for et lift? Dette er den mest teknologisk avancerede stykke tilbehør af dens udseende, men er en reel whacky en, når du lægger den på! At vinde en fantastisk stemning dem svunden barndom dage og bo i glemsel af nostalgi Play-Doh Köln spray ville være den bedste løsning. Kan du blot lukke dine øjne og du er sikker på at få tværplan i dette domæne af evig lyksalighed!

0 comments: