Pensionering Gag Gave

Posted by Gdav at 1:41 AM

Wednesday, April 1, 2009

Det er denne fase i dit liv som "tillader" dig "luksus" at tage en pause fra det daglige arbejde tidsplan - ja du har fået det på plads - vi taler om pensionering. På dette afgørende tidspunkt i dit liv du kan læne sig tilbage og tage et kig på dit liv og sige, at du har arbejdet effektivt, og det er nu tid for dig til at læne sig tilbage og slappe af og bruge de resterende dage af dit liv på en magelig måde. Dine kolleger på din arbejdsplads vil helt sikkert ønsker at gøre denne dag mindeværdig for dig, når du vil byde farvel til arbejdsmarkedet og give fornøjelsen af "luksus".
Der er forskellige muligheder vedrørende pensionering gag gave. Du kan give din kollega en pakke af pensionering balloner, som ville have ord som intet arbejde, ingen stress, og ingen bekymrer skrevet på toppen.

Du kan også gave en pensionsfond krukke, en pensioneret ingen bekymrer nummerplade, en mini pensionering nedtællingen ur, en pensioneret knap, en pakke af pensionering part skrabelodder, der er konstrueret i lotto stil, alders ingen bekymrer kaffe krus, en pakke af pensionering "piller", som vil hjælpe din retiree kollega holde sundt og passer!

Udrangering nedtællingen ur tæller det antal dage, minutter og sekunder, indtil det tidspunkt, du officielt går på pension og derefter dette ur bliver til en regulær ur. Dette ur kan indstilles op til 99 år! En pensioneret at gøre listen ville sikkert bringe et smil til din retiree kollegas ansigt og ville holde ham eller hende altid på dupperne fungerer som en påmindelse til alle de opgaver, der skal passes på.

0 comments: