Computer Gaver

Posted by Gdav at 12:59 AM

Friday, January 16, 2009

Kan du nogensinde tænke på et liv uden tilstedeværelse af at spekulerer enheden kaldes computer? Lagring af oplysninger om en dagbog eller notesbog er en passι for nutidens ungdom. Computer er blevet en integreret del af vores eksistens i disse dage. Med hver dag, der går liv tendens til at bevæge sig på en foruroligende hurtig sats, hvor der ikke er tid til at sidde og skrive ned i din dagbog om dagen's udgifter eller en arbejdsplan.
I stedet computeren har udviklet sig som en ven i nød i livet i dagens mand, der foretrækker at holde trit med jet hastighed, hvormed liv udbytte. En computer er en sådan anordning, som anvendes til manipulering af data i henhold til en liste over tilgængelige instructions.This videnskabelig spekulerer i dag er i stand til at lagre enorme mængder data og fås i forskellige former såsom den personlige computer, den bærbare computer, og Den håndholdte axims. Udtrykket "computer", der oprindeligt henviste til en person, der udføres numeriske beregninger ofte ved hjælp af en mekanisk beregning enhed. Eksempler på tidlig computerenheder ville omfatte abacus, diasset regel skal astrolabe, og Antikythera-mekanismen.

Æren for konceptualisering af computeren går til Charles Babbage og går tilbage til år 1837. Der er 4 primære sektioner i en computer, som er den aritmetiske og logik enhed, betjeningselement, hukommelsen, og de input-og output-enhed. For at vide mere om de forskellige aspekter af en computer gå gennem de forskellige links opført

0 comments: