Personal Computer Gaver

Posted by Gdav at 1:08 AM

Saturday, January 24, 2009

Specielt konstrueret til enkeltpersoner, en personlig computer er såkaldte grund af dens størrelse, kapacitet, pris og anvendelse. Dette udtryk blev udbredt af Byte Magazine og også Apple. Apple populariseret denne valgperiode med fremkomsten af Apple II på markedet i slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne. Senere i denne valgperiode blev udbredt af IBM med IBM Personal Computer. Personlige computere er også kendt under navnet Home Computers. Til tider, de computere, der kører på Microsoft Windows, som operativsystemet er også tilskrives navnet på personlig computer selvom mistakenly.Before mikroprocessoren trådte i kraft i begyndelsen af 1970'erne, computere var generelt store og dyre systemer, som blev set som ejes af store selskaber huse, statslige organisationer, universiteter og andre tilsvarende institutioner.
Tidligere at indførelsen af mikroprocessor, de endelige brugere af computeren ofte ikke interagere med maskinen direkte, men ville udarbejde opgaver for maskinen på off line udstyr såsom kortet hullemaskiner stedet.
En række opgaver, som er beregnet til at være for computeren ville blive indsamlet og behandlet i batch-mode. Brugere var i stand til at indsamle resultaterne efter den tildelte opgave er fuldført. Det kunne endda tage helt nogle timer eller endnu et par dage mellem afgivelse af et job til computing center og modtager output. Ved midten af 1960'erne, en mere interaktiv form af at bruge computere udviklet kommercielt. Multiple computer terminaler tillade mange mennesker til at dele brugen af en mainframe computer processor. Nogle eksempler på tidlig mini-computere, der kunne betragtes som personlig computer ville omfatte LINC og PDP-8, VAX og større mini computere fra Digital Equipment Corporation (DEC), Data General, Prime Computer.
Disse computere var meget store i størrelsen i forhold til dagens standard computer størrelse. Hvis kategoriseret under hensyntagen til den størrelse og bærbarhed, pc'er ville falde i følgende underkategorier hoveder:

* Desktop computere
* Laptop eller notesbøger
* Personlige digitale assistenter (PDA)
* Bærbare computere
* Tablet-computere
* Bærbare computere



De forskellige komponenter i en personlig computer ville omfatte bundkortet, CPU (Central Processing Unit), Main hukommelse, lagerenhed, Skærmkort
Allwondersgifts tilbyder et bredt udvalg af Personal Computer Gaver og andre gaver til alle lejligheder.

0 comments: