Laptops Gaver

Posted by Gdav at 1:08 AM

Friday, January 23, 2009

Der findes forskellige typer af computer, der er tilgængelige på markedet i dag. Udover de almindelige stationære computer, som også er kendt som personlig computer, der er bærbare computere, som er bedre kendt som bærbare computere. De forskellige undergrupper af en bærbar computer ville omfatte:

Ultraportables: Denne type bærbare har en skærm, som generelt er mindre end 12 inches diagonalt og vejer mindre end 1,7 kg. Tastaturet af sådan en laptop er generelt ikke fuld størrelse. Denne form for en bærbar computer er rettet mod forretningsrejsende, der kræver små, lette bærbare computere. Denne form af en bærbar computer normalt er meget dyre og har udvidet batterilevetid og hus strømbesparende CPU'er


Tynd og lys: Disse laptops generelt vejer mellem 1,8 kg og 2,8 kg. Skærmstørrelsen af denne type laptop er mellem 12 og 14 inches diagonalt. Eksempler på denne type laptop ville omfatte Sony VAIO, Apple Mac Book, og Dell XPS M1210.

Desktop udskiftning computere: Disse er stærke laptops, som generelt menes at være anvendt i et fast sted, og ikke taget ud for ofte på grund af deres vægt og størrelse. Disse laptops har forholdsvis begrænset batterilevetid der sjældent går ud over tre timer, fordi hardware af denne computer er ikke optimeret til effektiv magt brug. Den første kommercielt tilgængelige bærbare computer var Osborne 1 laptop som trådte i spidsen i år 1981. Popularitet og brug af bærbare computere steg med god tid, når teknologien forbedres i løbet af 1990'erne. Priserne på disse laptops også faldt tilsvarende. Flere teknologiske fremskridt er specifikke for de bærbare computere blev gennemført med tiden såsom forbedret batteri teknologi, strømbesparende processorer, forbedret LCD-skærm, bedre harddisk-teknologi, forbedret konnektivitet. Visse komponenter er specifikke for en bærbar computer og ikke til stede i en stationær computer. Disse komponenter omfatter lithium ion, docking-stationer, eksterne AC konverter, og peger stok eller touch pad.

0 comments: