Dekorative Maleri

Posted by Gdav at 1:49 AM

Tuesday, January 20, 2009

Tænkning for at tilbyde dine dybtfølt varme i form af farver og maling? Dekorative maleri som gaver kan være en unik og genial idé. Den eksotiske vifte af dekorative maleri spænder fra abstrakte malerier, glas, malerier, landskab malerier, miniatureprodukter malerier, folkemusik kunst malerier, vægmalerier etniske Madhubani malerier, Warli malerier, Patachitras, stammefolk Malerier, Thangka Malerier og meget mere. Den elegance, den æstetik og kunstfærdighed i hver type maling er bestemt tryllebindende. Find et stort udvalg af dekorative maleri fra giftstore din pålidelige online gave butik. De dekorative malerier kan bruges som vidunderlige hjem udsmykning poster hæge memories for levetid.
Den miniatureprodukter malerier skildrer smukt sceneries og retten scener er populære form af dekorative maleri. Check out det pulserende miniatureprodukter malerier regne Lord Krishna og Radha i forskellige romantiske øjeblikke. Den smukke Bani Thani miniatureprodukter male med eksotisk billede af Bani Thani, kone Raja Sawant Singh af Kishangarh i Rajasthan kan være en enestående dekorative maleri gave.

Den smukke Madhubani malerier af Bihar blev brugt til at pynte på mudderet indbyggede døre og vægge af landdistrikternes folk i de tidlige tider. I dag er disse venerated folkemusik kunst pryder internationale kunstgallerier og hyggeligt interiør. Malerierne skildrer mytologisk ikoner og verden form synspunkt kvinder.

Warli malerier bringe de skikke, tro og livsstil i stammehøvding folk Maharastra på den mest fascinerende måde. PATA chitra er den traditionelle maleri af Orissa, hvor deities af hinduistiske guder og gudinder, folklore temaer er hugget ud af store plader af tøj. Glasset malerier har vundet popularitet for deres lutter genialitet og udestående finesse. Acryl maling anvendes i træ håndværk også gøre for vidunderlige dekorative maleri.

0 comments: