Computer Møbler

Posted by Gdav at 1:00 AM

Sunday, January 18, 2009

Kan du nogensinde tænke på at placere computeren på en anden tabel, som faktisk ikke er beregnet til computeren? Computeren behov yderste omhu i vedligeholdelse langs med "se godt ud" inventar, som er en vigtig råvare for denne "spekulerer enheden". Der er specielt designet borde, der er til rådighed for at udsmykke din computer og giver denne "spekulerer enheden" at ekstra touch og at graceful se ud, når det sidder på, at specielt udviklet skema, der er så bør præge af computeren.

. En veludformet møbler til computeren vil give den maskine, der tilføjes tilstedeværelse og for at gøre det ellers kedelig exterior fremstå tydeligt. Veltilrettelagte computer inventar vil gøre brug af denne enhed relativt mindre anstrengende og ubehagelig for et barn. Hvis computeren møbler er ikke udformet under hensyn til den grundlæggende komfort som et menneske har brug for, så er en række problemer kan opstå. En ny computer bør ikke opbevares på en gammel eller kasseres skrivebord med en usikker forsædet.
En veludformet møbler til computeren vil give den maskine, der tilføjes tilstedeværelse og for at gøre det ellers kedelig exterior fremstå tydeligt. Veltilrettelagte computer inventar vil gøre brug af denne enhed relativt mindre anstrengende og ubehagelig for et barn. Hvis computeren møbler er ikke udformet under hensyn til den grundlæggende komfort som et menneske har brug for, så er en række problemer kan opstå. En ny computer bør ikke opbevares på en gammel eller kasseres skrivebord med en usikker forsædet.

Ben holdning: Legs bør placeres komfortabelt mens du arbejder foran computeren for en lang periode.
Stol holdning: Stolen bruges bør komfortable og skal have mulighed for at justere højden, ryg vinkel og arm resten.
Tilbage holdning: En indstillelig lændelymfeknuderne støtte er nødvendig for ryggen.
Håndledsrem vinkel: For at skrive eller for at bruge musen, håndled bør placeres i en neutral holdning.
Albue vinkel: vinkel på albuerne bør være 90 grader i forhold til den øvre arme.
Monitor holdning: Computeren brugerens pande bør tilpasses til toppen af skærmen.
Keyboard height: Tastaturet bør være omkring 27 til 29 inches over gulvet, og det bør kunne justeres så godt.
Mund holdning: Dine fødder bør hvile mageligt på gulvet mens du arbejder på computeren.
Allwondersgifts tilbyder et bredt udvalg af Computer Møbler Gaver og andre gaver til alle lejligheder.

0 comments: