Computer Magazines

Posted by Gdav at 1:02 AM

Thursday, January 22, 2009

Når computere er blevet en så integreret del af vores daglige eksistens hvordan kan computer blade fortsat langt bagefter? Der findes forskellige typer af edb-blade, der er i cirkulation blandt Generation Net teknisk dygtige gutter. Nedenfor er en liste over nogle af de populære computer blade: BrianLivingston.com: Denne computer magasin funktioner ugentlige kolonner om Windows som et operativsystem, og også på e-business fra forbrugerorganisationer advokat Brian Livingston

CIO Insight Magazine: Denne computer magasin funktioner artikler om forskning, bedste praksis og statistikker, og også en analyse målrettet for teknologi ledere.
CIO Magazine: Dette magasin funktioner artikler fremhæver i detaljer indhold på sådanne emner som ERP, CRM, forvaltning af viden, intranet, outsourcing, IT værdi, sikkerhed og privatlivets fred, SCM.
Computer Shopper: Dette er en computer magasin i UK hvilke funktioner vurderinger, råd og også en chat-forum, som diskosser de forskellige problemer i forbindelse med computeren.

Computer Shopper Magazine: Dette er en Shopper's guide hvilke funktioner købe vejledninger med hensyn til edb og beslægtede perifere produkter sammen med vurderinger, hints og tips. Dette magasin er udgivet af Cnet.com
Computer User: Dette blad tilbyder daglig computer artikler og nyheder, anmeldelser, edb-ordbogen, ISP søgning, uddannelse biblioteket, og ressourcer.
Computerworld Magazine: Dette blad er en god kilde til information for dækning laptops, desktops, software, hardware, sikkerhed, netværk og opbevaring.
Computer Netmakker: dette blad er redigeret for at instruere, informere og underholde begynder at mellemliggende brugere af computeren. Det tager sigte på at give oplysninger til læserne om brugen af computere på en måde, der er let at forstå.

InfoWorld: Dette magasin giver IT nyheder artikler, blogs, anmeldelser og konferencer som dækker alle aspekter informationsteknologi såsom computernetværk og netsikkerhed.
Laptopical: Dette magasin giver nyheder og oplysninger om laptops er specifikke for de forskellige typer af modeller til rådighed.

0 comments: