Familiesammenføring Gave ideer

Posted by Gdav at 3:03 AM

Sunday, January 11, 2009

Familiesammenføringer er en særlig tid af re-der bekræfter bånd inden for familien og generationerne. Det er tid til at fejre den samhørighedsfølelse og kærlighed inden for familien. En tid til at genfortlle historier i år gået fra at begynde historier en ny, en tid til at passere visdom og familiens historie til kommende generationer. Den bedste måde at dele følelser for hinanden, er gennem gaver, så når man overvejer gaver for en familiesammenføring der er mange forskellige måder, du kan vælge fra, en souvenir at give hvert familiemedlem til at registrere i anledning dvs t-shirt's, centrale kædens , Souvenir osv. Når hele familien er sammen på den part, en stor virksomhed er der underskriver keramiske gæst bog fad. Nogen kan skrive på fad en særlig digt eller citat - endnu en vittighed! Gøre et spil ud af, hvor mange underskrifter der er plads til på en tallerken etc kan være en god aktivitet, eller du kan præsentere de ældste medlem med en mindeplade for at markere begivenheden. Du kan også lave et fotoalbum fra det ældste medlem af familien til den yngste medlem. Reunion gaver er blot en symbolsk af kærlighed og hengivenhed inden for familiemedlemmer.

Her er nogle gaveideer for familiesammenføring funktion. Der er forskellige måder, du kan fejre din familiesammenføring. Den bedste måde at fejre familiesammenføring er ved at organisere en part, hvor du inviterer alle medlemmer af familien og tage et gruppe billede af hele familien. Lægge, at fotografiet i en smuk ramme og distribuere blandt familiemedlem som en souvenir. Du kan også bruge idéen om gifting en T-shirt, kasket eller en souvenir til hvert medlem af familien. Du kan gøre specielt designet T-shirt med familien foto indgraveret på den ved at scanne foto og print det på T-shirt eller du kan udskrive foto af det ældste medlem af familien på et loft eller en nøgle kæde. Gifting en fotoramme med en familie foto på den til hvert medlem af familien. Du kan også præsentere en valnød plaque med familien navn indgraveret på den.

Blandt de øvrige nuværende ideer kan du vælge, er pennen stå med din familie navn indgraveret på den. En kuglepen kan også være en god mulighed for de voksne. For børnene kan du gå til en æske chokolade, cookies og cadies eller fyld legetøj. For voksne kan du gave personlige poser, pung og tegnebog. Selv en selvbygget guldring for alle med familiens navn indgraveret på den, eller en guldkæde med en særlig medaljon med familien navn indgraveret på den. Selv en selvbygget kaffe krus er også en god gave idé. Du kan gave, der med navnet på det ældste medlem af familien indgraveret på den. Det er ikke nødvendigt, at dine foto skal være din familie foto kan det være et billede af dig og din bror eller søster, når du var børn, din mor, da hun var ung, huset dine bedsteforældre boede i, det foto af dine forældres ægteskab Osv. mulighederne er uendelige. Gave ide til familiesammenføring bør være sentimental, smukke, personlige, praktiske og følelsesmæssige på samme tid. Du kan også gå til en udflugt til et nærliggende sted med din familie. Der er forskellige måder, du kan bruge dit familiesammenføring.

0 comments: