Software

Posted by Gdav at 1:01 AM

Monday, January 19, 2009

Hardware er den komponent, der gør computeren funktion. Det er den drivende kraft bag driften af en computer. Softwaren består af programmer, som gør det muligt for en computer til at udføre en bestemt opgave. Softwaren på en computer ville omfatte applikationsprogrammel gerne et tekstbehandlingsprogram, der gør det muligt for brugeren at udføre en bestemt opgave. Der er også system software som et operativsystem, som gør det muligt for andre programmer til at køre ordentligt og fungere smidigt uden nogen problemer. Udtrykket software er reserveret specielt til programmering instruktion streams for at køre von Neumann-arkitekturer, der er, for proceduremæssig programmering.

Softwaren er blevet påfyldt RAM (Random Access Memory) på en computer, og det er udført i CPU (Central Processing Unit). Set på det laveste niveau, software består af en maskine sprog, der er specifikke for en enkelt processor. Machine sprog er normalt skrevet på højt programmeringssprog. Softwaren kan også være skrevet i en forsamling sprog. John W. Tukey i år 1958 brugt udtrykket "software" for første gang. Generelt computersoftware er opdelt i følgende typer:

System-software: Denne type software hjælper med at køre det edb-system og hardware på computeren. Dette omfatter operativsystem, de enhedsdrivere, diagnoseværktøjer, servere windowing systemer, forsyningsvirksomheder og andre sådanne programmer. Formålet med dette program er at isolere applikationer programmør så meget som muligt.

Programmeringssoftware: Denne type software generelt tilbyder værktøjer til at hjælpe en programmør skriftligt computerprogrammer og software ved hjælp af forskellige programmeringssprog på en praktisk og brugervenlig måde. De værktøjer, der anvendes vil omfatte teksteditorer, indsamle, tolke, linkers, debuggers og andre sådanne ansøgninger. Disse forskellige værktøjer er smeltet sammen til en softwarepakke med et integreret udviklingsmiljø (IDE).
Application Software:: Denne type software gør det muligt for slutbrugeren til at udføre en eller flere specifikke opgaver, som er ikke-computer relaterede.


Allwondersgifts tilbyder et bredt udvalg af software Gaver og andre gaver til alle lejligheder.

0 comments: