Part Host & værtinde Gave ideer

Posted by Gdav at 3:17 AM

Tuesday, January 20, 2009

Når vi modtager en invitation til en middag, en ferie fest eller en aften i cocktails, vi generelt får forvirret over, hvad der skal gave til den part vært eller værtinde. I de fleste af de sager, vi normalt vælger blomst buketter og chokolade for at være på den sikre side. Men der er andre muligheder for at vælge stedet for at gå alene for blomster. Når vi går ind for en part, vi forventer af vores vært eller værtinde en varm velkomst og hjertelige underholdning. Spørgsmålet er; gøre vores værter ved, hvad de skal forvente af os? Det er absolut rigtigt, at vores tilstedeværelse er positivt forventet, men er det rigtigt, at en gave er også forventet. Og hvis ja, hvad der præcist skal vi bringe? Når vi går ind for en part, er det sværeste problem, vi står over for er, hvad gave at tage for den part, vært eller værtinde. Så her vil vi forsøge at hjælpe dig med nogle gaveideer, hvor du kan vælge at gave Deres parti vært eller værtinde.

Før du vælger den perfekte gave punkt på dagsordenen for festen vært, du bør vide årsagen bag den part eller fest. Ifølge årsagen bag den part, kan du vælge din gave. En part kan være vært for forskellige grunde gerne en årsdagen del, en fødselsdagsfest, en normal middagsselskab, eller en cocktail part eller bare en normal gå sammen. Så derfor kan du beslutte Deres parti gaver til værten eller værtinde. Hvis du kender hobbyer og interesser på den vært, du kan vælge din gave konti efter at dette. Hvis han eller hun kan lide at lave mad, interiør design eller havearbejde end du kan gave dem enten en bog om opskrifter eller havearbejde eller interiør stilarter. Hvis han eller hun kan lide musik, du kan vælge musik CD's af deres favorit kunstnere. Der er forskellige måder, du kan takke vært eller værtinde for den part, for at invitere dig. Den mest almindelige måde, hvorpå folk takket partiet vært er ved at præsentere dem med en buket blomster. Det er afgjort en vidunderlig måde at sige tak og ønske dem hello. Men hvis du vil være forskellig fra resten af crowd end du kan afprøve nogle af vores gave idéer til den part, vært og værtinde.

Du kan gave aromatiske stearinlys med smukke smedejern stearinlys står. Det bliver en dejlig sensuous gave punkt på dagsordenen for et par. Du kan vælge forskellige dufte afhængigt af smag og lejlighed. Gaver gerne husstand tilbehør, duftende votives er en dejlig gave mulighed. Der er forskellige former for udstillingsgenstand tilgængelige på markedet kan du vælge fra antikke stykke til krystal WARE til træ stykke afhængig af smag og smag af vært eller værtinde. En udstillingsgenstand for den midterste tabel eller udstillingsvindue vil være en perfekt gave punkt på dagsordenen. Du kan endda gave bestik eller madlavning sæt gerne te sæt og middag sæt, kystfartoejer osv. Selv et sæt bordskner kan også gives sammen med en dug lavet af blonder, satin osv. Indendørs planter som krydderurter i en keramisk potten kan også være en dejlig gave punkt på dagsordenen. Gaver som vin charme kan være en meget god mulighed. Fødevarer som kager, sorterede cookies, chokolade, tørrede frugter og ost poster kan også være begavet. Hvis du går til en middag eller cocktail part eller et par part, end du kan gave Champaign eller vinflasker sammen med en æske chokolade og buket. Men husk én ting din gave punkt bør passe til den lejlighed. Det skal matche med temaet for det parti. Håber, at disse gaveideer vil hjælpe dig med at tilbringe en dejlig aften med dine kære.

0 comments: