Tilbehør

Posted by Gdav at 1:00 AM

Saturday, January 17, 2009

Tilbehøret er et tilføjelsesprogram på feature tilføjer, at ekstra skær af "værdi", der kræves for at trække en opmærksomhed på det centrale objekt. I tilfælde af en computer, en tilbehørsdel ville øge effektiviteten af computeren. Tilbehøret funktioner som en ekstra funktion i en computer. En række af tilbehør er almindeligt i forbindelse med almindeligt anvendte personlige computer, såsom en scanner, en printer, et web-kamera, en mikrofon og andre sådanne perifere komponenter, der gør brug af dine personlige computer endnu mere brugervenligt og bedre rustet til at passer til dine formål og krav.

Hvor mange gange har du ønsker at ændre eller ændre det billede, du har taget for kameraet for nogle specielle effekter? Her er når Scanner som tilbehør relateret til computeren kommer til din støtte. En scanner analyserer et billede eller et objekt og omregner det til et digitalt billede. De mest almindelige type scanner, som anvendes i kontor i dag, er Flatbed scanner. Den håndholdte scanner er en anden type scanner. Begge disse to typer scanner brug charge par enhed (CCD) eller Contact Image Sensor for at konvertere billeder. For høj hastighed dokument scannes et photomultiplier røret anvendes.
Der findes forskellige typer af scannere såsom Drum Scanner, den Flatbed Scanner, the Hand Scanner. De fire fælles tilslutninger anvendes af en scanner normalt ville omfatte parallel, Small Computer System Interface, Universal Serial Bus, FireWire. Hvor mange gange har du craved at få et glimt af din elskede og som opholder sig i et fjernt land? Du får mulighed for at møde ham / hende en gang i to år. Så webkamera hopper til din støtte i et sådant scenario, hvor du kan stjæle et overblik over dine elskede på din personlige kameraet via web-kamera.
Det samme gælder for en mikrofon, hvis du har lyst til at høre hans / hendes stemme. Computeren virker som en potent kilde til kommunikation, bryde alle geografiske grænser i processen med hjælp fra det tilbehør, således at processen med kommunikation nemmere og enklere for dig. En printer er en anden tilbehør tat er almindeligt anvendt med en computer, og det hjælper med at udskrive tekst eller illustrationer på papir. Printere generelt kan inddeles i følgende kategorier Daisy-hjulet, dot-matrix, Inkjet, Laser, LCD & LED, line printer, termisk Pinter.

0 comments: