Computerudstyr

Posted by Gdav at 1:02 AM

Wednesday, January 21, 2009

Der er en række af periferiudstyr eller "tilsat" komponenter, der er tilgængelige på markedet i dag, som vil tilføje, at ekstra "touch" til din computer. Nedenfor er en liste over sådanne periferiudstyr som kan pryde din computer og at du skal føle dig stolt af din helt egen computer.

Grafikkort: Denne perifere komponent, der er installeret i din computer, vil gøre din computer bedre rustet til at ekstra visuel effekt. De mest almindeligt tilgængelige grafikkort på markedet i dag, er NVIDIA 8800 GTS 320 MB grafikkort. Det giver bedre resultater og forbedrer det visuelle virkning af din computer, som måske ellers ville have set helt kedelig.
Gaming Mouse: Joystick og mus er de to andre perifere komponenter, der vil give dig "ekstra" glæde, mens du spiller et spil på computeren. Den mest berømte maker af denne type en mus, der er specielt designet til gaming formål er Logitech. En anden berømt maker i denne form for en mus er OCZ Equalizer som er en øverste mærke gaming mus og har en høj følsomhed på 2500 dpi. Dette fungerer godt med de spillere, der høje niveauer af følsomhed
Web-kamera: Web-kameraet er en anden perifer del af en computer. De fleste af de web-kameraer vil blive arbejdet på næsten alle bærbare såvel som stationære computere. Mikrofonen tilføjer, at ekstra fornøjelse at besidde et web-kamera, hvis der er en på alle. Mikrofonen kommer handy i registreringen af en persons stemme såvel sammen med øget video af et web-kamera.
USB HDTV stick: Denne Peripheral Component hjælper dig med at se dine tv via din computer.

0 comments: