Computerspil

Posted by Gdav at 1:01 AM

Tuesday, January 20, 2009

Hvor mange gange har du set dit barn lyst til et computerspil CD som adorns de rack af musik-butikker? Eller videre endnu, hvor mange gange skal du have fortalt dit barn, at du vil gave ham et computerspil CD hvis han scorer godt i hans klasse test? I betragtning af den indlysende kendsgerning, at som en forælder, du kunne have gjort de to ovennævnte ting oftere end ikke, skal du sikkert kender virkningen af computerspil i dit barn liv især hvis dit barn er en dreng. Er denne "privilegeret" omtale af drenge med hensyn til computerspil cd lyde lidt barsk på piger? Dette er ikke til at sige, at disse spil CD'er er den eksklusive domæne af drengene. Der er dog mindre antal af piger, der tager de villige interesse i at "trænge ind" i dette spil domæne. Piger, for nogle indlysende grunde foretrækker "anderledes" slags spil i forhold til smag af fyrene i samme aldersgruppe.

Computerspil genrer indeholde eventyr, handling puzzle, sport og vold. Nogle computerspil er oprettet på basis populære tegneserie bøger og film som Star Wars. Lande, som er den største producent af computerspil, bl.a. USA, Japan og Storbritannien. Computerspil skabe en flygte for spilleren i den forstand, spilleren befinder sig stærkt involveret i den fiktive verden af tegn.

Så du må have været overrasket over ved en række lejligheder ved pludselige udbrud af udtryk for din dreng, når han exults i glæden ved at vinde et spil, eller når han yells på fortvivlelse om at miste et spil punkt. Der er en række populære spil, der er tilgængelige på markedet i dag, og de er ganske populære blandt børn og unge i dag. Nedenfor er en liste over nogle af de løbske hits blandt generation næste når det kommer til computerspil:
Disney's Toontown Online: Dette er en af de mest unikke MMORPG spil i omløb i dag. Mens dette spil du er bundet til at blive en "Toon" - som i en levende tegneserie i en stadig livlig og stadigt voksende Toon verden. Det sjovt og løssluppenhed i denne Toon verden er forpligtet til at tage dig for nar.

De andre populære computerspil omfatte The Sims 2, Flight Simulator X, World of Warcraft og Command & Conquer 3

0 comments: