Årsdag Gag Gave

Posted by Gdav at 1:46 AM

Monday, April 13, 2009

Til at blusse op igen flammen af denne evige følelse kaldet kærlighed og til at holde sine flammeiondetektor nogensinde glødende, du burde o fejre, at "meget speciel" dag i dit liv, når du er blevet forenet med din soulmate - ja, vi taler om Deres ægteskab jubilæum og fejre det i en gala måde at gøre din ægtefælle såvel som dig selv føler sig stolte over at være en del af denne "evige" union. Nedenfor er en liste over nogle af de valgmuligheder blandt et utal af muligheder inden for årsdagen gag gaver, så du kan gøre det meget dag alle de mere specielle af gifting din ægtefælle med en årsdag gag gave.
Et centralt indehaveren for din ægtefælle ville være en bør præge årsdagen gag gave. Du vil aldrig løs dine nøgler igen, hvis du har denne gag gave med dig. Da køkkenet er en integreret del af enhver kvindes liv kan tanken om et madlavning kit fortsat langt efter på listen over årsdagen gag gaver? Så et sæt matchende forklæde og sammen med en kok bog ville være en god mulighed.

For de afstressende eller endog for lazing rundt på en søndag på idéen om en Spa Basket fastsat som et jubilæum gag gave ville være en perfekt idé. Dette sæt kan indeholde rummelig bomuld velour badekåbe, hjemmesko, og en afslappende musik-cd og slukker naturligvis gourmet kaffe.

Linen håndklæde sæt ville også være en god mulighed for en sådan årsdag gag gave som også nødder og Bolt kostume sæt, krus gave sæt, sten vedhæng, og keramiske penge bank.

0 comments: