Valentine Gag Gave

Posted by Gdav at 1:44 AM

Wednesday, April 8, 2009

Det er denne tid af året, når du føler, at uimodståeligt behov for at udtrykke din kærlighed til din elskede foran hele verden. Det er denne "særlige" dag i dit liv når du føler, at det haster med at udtrykke din kærlighed til din elskede. Denne dag gør, at man føler sig særlig om selve den kendsgerning, at du er blevet ramt af Amors pil. Ja, min ven, vi taler om Valentine's Day, dagen for at "fejre" kærlighed, dagen til at føle sig opstemt om selve den kendsgerning, at faldende hovedet over helbreder i kærlighed!
Dette er sikker på at tage din valentine for en overraskelse.

Du kan placere en håndfuld slik hjerter eller rød gelé bønner i en lille lynlås foderopbevaring taske. Og gave det samme til din valentine at fejre denne "særlige" dag. En anden mulighed for et gækkebrev gag gave ville omfatte en sød tale bolden som vil hjælpe dig med at sige alle de uudtalt ord, som du gerne ville, men kunne ikke sige til dit gækkebrev.

Så lad dette tal bolden gøre alle de taler til dig, mens du bare værne om den evige følelse af at falde i kærlighed! Du simpelthen nødt til at ryste bolden og ser i hjertet formet visning vindue på bagsiden af bolden til en af de tyve elsker indlæg, der er der.

0 comments: