Håndværk Gag Gave

Posted by Gdav at 1:46 AM

Sunday, April 12, 2009

Tanken om at give en funky gave til dine nærmeste og kære dem selv er en dende idé. Vil du have mere, hvis du giver sådan en gave, som du har foretaget på din egen derefter det giver, at ekstra dimension til den særlige gave, som du har taget meget forsigtig med at gøre.
Maxi pad hjemmefodtøj ville være en håndværksvirksomhed gag gave, der er faktisk et par hjemmesko, der er fremstillet ved hjælp af 4 maxi puder, tape eller lim, nogle punkter, der kunne bruges som udsmykning til hjemmesko! Håndværk gag gave eller hånd gjort gag gaver kan være af forskellig slags, og de kan gøre dagen for dine kære, når de modtager en sådan funky gave, der er gjort af dig, især med henblik på gifting.
Nedenfor er en liste over nogle af de håndværk gag gaver som du kan give dine nærmeste og kære dem. A Phantom Ghost Brev kan være et rart og overraskende Halloween behandle for din elskede. Dette er en funky gave, der kan overlades til en person dør uden selv at lade dem vide, hvem der har overladt det og hvorfor!
Så dette er en samlet pakke med rædsel og overraskelse sammen og består af ghost tegn, som er skræmmende og funky på samme tid og en pose fuld af behandler. En anden funky gave kunne være en tøjler hjorte agterstavn, der er gjort med zip top sandwich taske, maltet mælk bolden slik og papir. En pose med Snemanden agterstavn ville være en god idé for en gag gave. Denne form for en gag gave kan gøres med zip top sandwich taske, enten mini eller fuld størrelse marshmallows, papir og nogle pailletter og glitter.

0 comments: