Christmas Gag Gave

Posted by Gdav at 1:42 AM

Thursday, April 2, 2009

Det er denne tid af året, når du har brug for at genopfriske din jul julesange og gå til kirken og vente i Santa's overraskelse. Ja du har ret - vi taler om den sæson af glæde og lystighed med friske vinter brise - den er part tid folk, vi er her for at fejre jul. Festivalen af glæde - Julen er her for at fejre, synge julesange, besøge kirken for midnat masse pynt dit hus med juletræ og ringlen klokker og slukker naturligvis til at give væk julegaver til dine nærmeste og kære dem.


En god jul gag gave ville være en sne mand agterstavn som ville være konstrueret med farveskærm papir og kan hånd i form af et kort, så godt. Det ville være en sød ferie gave tag som ville give dine kære, at mousserende smil på deres ansigter. En anden god jul gag gave ville være en cupful mini marshmallows placeret lige i centrum af et plastic wrap og bundet med Curling Farvebånd.

I samme måde en anden jul gag gave kan foretages som kaldes rensdyr agterstavn og består af chokolade omfattet rosiner. Et par navle børster ville være en anden god idé vedrørende Christmas gag gaver. En effektområde, en Snemanden agterstavn, et par nice piller og småkager frø ville være andre idéer vedrørende Christmas gag gaver.

0 comments: