Dukker

Posted by Gdav at 1:50 AM

Monday, April 20, 2009

Håndlavede dukker kan være en enestående gave idé til enhver lejlighed. Fremstillet af træ, porcelæn, keramik, plastik, ler, skind, bomuld, papir og andre former for fødevarer dukken temaer er mangfoldige og mange. De håndlavede dukker kan omfatte folkemusik tal, religiøse tal, særlig lejlighed tal, knægt dukker og udsøgte Barbie-dukker for fødselsdage og elsker gaver. Skridt i at giftstore den pragtfuld dukke hus treasuring forskellige håndlavet dukke håndværk. Udformet med kvalitetsmaterialer sportslige både traditionelle og moderne stilarter hånden udformet dukker gøre for unik familie eller corporate gaver.
Den mest populære form af håndlavede dukker leveres i en bred vifte af træ strukturer. Skulpturelle fra skoven dukkerne er fint gjorde med lyse malinger gerne acryl og børste maling. Smukke dukker i figurer af dyr, mænd, kvinder og religiøse deities er også skåret ud af ler og terracotta. Sort stammekonflikter dukker som de afrikanske Zulus gør for stor hjem decors.

Potpourri fragranced dukker gøre for unikke gaver til kvinder i lejligheder som fødselsdag, Valentins dag eller jubilæum. Potpourri dukker kan også blive udbudt i festlige lejligheder som jul eller nytår. Dukker er tilgængelige i blomstermotiver prints for land dekorationer og særlige temaer for ferie gaver. Fødselsdag dukker er klædt i unikt birthstone nuancer gerne i februar med ametyst nuance, for marts med akvamarin nuancer og lignende.

Håndlavede papir dukker gøre for fabelagtig kid gaver. Papiret dukke håndværk let kan foretages i hjemmet. Den cute papir dukker i figurer af dreng, pige, bamse og snowmen kan gøres ved hjælp af skabeloner, byggeri papirer, kortet bestande, farvede blyanter, papir, lim og en saks. Farverige perler, pailletter og farverige bånd bruges til at pynte på dukkerne.

0 comments: