Smykker

Posted by Gdav at 1:52 AM

Sunday, April 26, 2009

Jewelries er fortryllende skatte, der har fascineret kvinder i hele århundreder. De er de faktiske tilbehør at glam en dame. Få kendskab til en udtømmende række etniske og regionale jewelries fra giftstore. De etniske og regionale jewelries bringe de indfødte kultur og tradition af indfødte rundt om i verden. Du kan foretage valg fra brogede diamanter, guld og sølv smykker sæt, etniske bangles, Vedhæng, øreringe, armbånd, halskæder og mange andre elegante smykker sæt. Imponere dine ladylove gifting vidunderlig etniske jewelries fra dette online Treasure hub. Nogle populære etniske smykker punkter drøftes nedenfor:

»Tikli 'er en pande pynten bæres af bruden. Det er fastgjort til den centrale partering af håret af en perlekæde eller en kæde af sølv eller guld langs den centrale afsked. »Kaan 'eller' kaan Bagan« er en traditionel ornament til øret. Det dækker hele øret med indviklede guld og sølv med indlagte sten og filigree blomstermotiver.
»Mantasa 'er en etnisk og graceful Bengali pynten for hænderne. »Mantasas' er faktisk wristlets med dele af perler og ædelstene i en gold indstilling. Oprindelsen af designet var Mughal og nogle sorter af »mantasa« er af rent guld og sølv uden juveler. »Ratanchur 'er indstillet på bagsiden af hånden og fastgjort til en wristlet. Det begynder med fem ringe til fingre og tommelfinger i hver hånd og fem kæder køre fra hver ring til en grundig kombination af en dekorativ halvmåneform månen og solen eller Lotus på bagsiden af hånden.
De etniske hals dekorationsgenstande kan variere fra gorgeous "Biche hars' med design af scorpions til» sitahar 'med sin ekstreme længde nå maven. »Chik 'er et populært guld stiv flip undertiden mere end en" WIDE med rækker af diamanter og andre ædelsten indstillet på det. Overpyntet fodlænker og filigreed toe ringe bæres af kvinder i den kongelige familie er stadig meget langt til dagens orden. Næsering kaldet »noths« med en dekoreret kronblad kæden fra øret er et populært traditionelle Brude pynten.

0 comments: