Læder Gaver

Posted by Gdav at 1:53 AM

Monday, April 27, 2009

Brugen af læder daterer sig tilbage fra de tidlige tider, hvor mennesker kom i stand. Skind og huder af dyr blev brugt til at forberede stropper af læder, der blev benyttet til dækning af nøgne dele af kroppen. Gradvis anvendelse af læder blev versatile resulterer i brogede læder poster gerne læderfodtøj, sadel, rustning og poser. Brugen af læder i forberedelsen brogede læderprodukter er stadig meget på mode.

Sort af læder gaver kan omfatte sko, jakker, tegnebøger, centrale poser, lampshades, poser, tasker, bælter, tegnebøger, fyld legetøj og meget mere. Træd ind i giftstore at gennemse en fantastisk samling af læder gaver med temaer fra lande rundt om i verden. Ud over at tjene som gaver, de etniske og regionale læder poster vil HAP at forstå den historie, kultur og kunstneriske af læder håndværkere fra lande rundt om i verden.
Læder håndværk i Indien havde en strålende fremtid fra begyndelsen. Den Kolapuri chappals blev den traditionelle og etniske fodtøj af landdistrikterne Indien. Rajasthan er kendt for sin bløde læderfodtøj dekoreret smukt med perler, silke og broderier. Læderet lampshades fra Rajasthan er unikke prydgenstande. Den embellished læder sadler fra Bikaner og Jaisalmer gøre for traditionelle decoration for heste og andre husdyr.
Forskellige provinser i Madhya Pradesh er berømte for læder broderier med guld og silke. Punjab er kendt for sit læder appliquιs. Den traditionelle læder håndværk i syd tal læder elementer med malet tal fra episke og mytologi. Læderet poser fra Shantiniketan i Vestbengalen er berømte for deres unikke skulpturer.

Elegante læder kort tilfælde, porteføljer og attachι tilfældet i farver sort, brun, kirsebær og fløde kan vælges for virksomhedernes gifting. Den dokumentmapper med og uden håndtag kan have smukke broderier designet på deres front. Læderet dokumentmapper og er ideel til transport af papir, officielle dokumenter, kuglepenne, blyanter, pletter, mobiltelefoner og virksomhedsledelse tilbehør. Læder dagbøger, bælter læder desk tidsskrifter, kortholdere og tegnebøger med virksomhedens logo præget i front er ideelle for virksomhedernes gifting.

0 comments: