Folk Arts

Posted by Gdav at 1:51 AM

Friday, April 24, 2009

Folk Arts gaver afspejle håndværks tradition, kultur og sociale værdier af de indfødte folk i forskellige lande verden over. Folk art gaver kan omfatte pragtfuld stykker dekorativ kunst, folkemusik malerier og skulpturer fra Kina, Afrika, Indien, Mexico, Mellemøsten og Latinamerika. Den omfattende og bred vifte af folkemusik kunst gaver kan omfatte woodcarvings, afrikansk Zulu dukker, afrikanske kurv varer, papier Mâche produkter, kinesisk papir kunst, dukker, folkemusik keramik, talismans, pottemageri, legetøj og meget mere. Her er giftstore med bredt udvalg af etniske og regionale folkemusik kunst.
Den folkemusik kunst gaver bærende historie, kultur og tradition for forskellige kultur af verden vil helt sikkert gøre for indtagende gaver og mindeværdig keepsakes til dit hjem eller kontor dιcor. Den brogede afrikansk folkemusik kunst gaver inkarnerer den rige kultur i de afrikanske stammefolk samfund omfatte vidunderlige husholdningsartikler, metal håndværk, woodcarvings, dukker og masker. Den zambiske pottemageri formet i figurer Sortstype køkkenartikler gøre for eksklusive gaver. Marionetter og dukker udhugget i udformning af afrikansk Zulu stammehøvding mennesker er simpelthen fantastisk
Den kinesiske marionetter udfoldende den folkemusik historier, sange og danse af oldtidens folk gør for stor folkemusik gaver. Kinesisk papir kunst i design af blomster, dyr og redskaber er ideelle til hjem dekorationer, broderi og lak håndværk. I dag forskellige gaver er udformet med temaet for det kinesiske Feng-Shui kunst. Vinden kime klokker, relics af Buddha, sølv mønter, tabel springvand og krystal perler kan tilbydes som gaver.

Indisk folkemusik art er glimrende fanget i forskellige malerier. Den smukke Madhubani malerier af Bihar blev brugt til at pynte på mudderet indbyggede døre og vægge af landdistrikternes folk i de tidlige tider. I dag er disse venerated folkemusik kunst pryder internationale kunstgallerier og hyggeligt interiør. Malerierne skildrer mytologisk ikoner og verden fra synspunktet om kvinder. Warli malerier bringe de skikke, tro og livsstil i stammehøvding folk Maharastra på den mest fascinerende måde. PATA chitra er den traditionelle maleri af Orissa, hvor deities af hinduistiske guder og gudinder, folklore temaer er hugget ud af store plader af tøj.

0 comments: