Wedding Gag Gave

Posted by Gdav at 1:43 AM

Monday, April 6, 2009

Det er på tide, at særlige og gunstige dagen i din elskede ens liv, når han / hun ville være forenet for livslang med en anden sjæl. Det vil være et møde i ikke blot to sjæle, men også to hjerter. Så spørger mig selv, hvad slags gave ville passe til din ven om denne meget gunstige dag?


For de uheldige nok, er der visse andre kontor gag gaver, der kan begavede til folk for at skræmme dem ud for deres wit udgang! Et par blandt de mange muligheder for bryllup gag gaver ville være et ægteskab overlevelse kit, der kunne omfatte elementer såsom en massage lotion, en spansk flyve, et skriftligt anordning, som ville hjælpe dig voldsomt i løbet af øjeblikke, hvor du vil være et tab af ord , et reb ganske symbolsk for de bånd, der binder en skrabekæder der passer til kassen og er sikrere end boksehandsker, en fløjte, kysse læber, der altid er klar til at gå ud og altid puckered og en bandage specielt konstrueret og taget hensyn til en knuste hjerte.
Andre bryllup gag gave muligheder vil omfatte nogle sjove og unikke Brude brusebad spil, brugerdefineret trykte og udfylde invitation, sjov, unik og personlig Brude brusebad favoriserer, håndklædestativer kager, vinflaske indehavere, papir kopper, servietter, tallerkener, balloner, baseball caps, elegante håndklæde kager, mand husstand helper forklæde fyldt med "gode", vinflaske dækker for brud og brudgom, "slemme" håndklæde kage gave idé, Brude brusebad centerpiece bestående af bobler af kærlighed boble bad, plast bordtæpper, brud og brudgom konfetti.

0 comments: