Gag Gift Basket

Posted by Gdav at 1:45 AM

Saturday, April 11, 2009

Der er forskellige Gavekurve, der er tilgængelige i disse dage. Du kan gave en af disse foreligger gag gaver til dine nærmeste og kære dem til at fejre en særlig dag i dit elskede ens liv. En kurv fuld af gag gaver ville være en behagelig overraskelse for dine kære, og nok til at lyse op deres dag og gøre, at særlig dag et virkelig mindeværdigt en. Her er nogle få blandt de mange idéer vedrørende gag gave kurv.
En gag gave kurv kan bestå af en kolbe i en bog. Dette er en meget god måde at faktisk skjule din "drinky drikke" bag den hårde dækker af bogen. Som et resultat kan du lade folk tro, at du er faktisk en meget god dreng! Denne gag gave post består af en rustfri stål hofte kolbe sammen med et kryds bærende hardback bog, indefra, der er skåret ud på en sådan måde, så du kan skjule din drink bag omslaget af bogen!

En anden mulighed vedrørende gag gave kurv skulle indeholde et løssluppent gag gave, som vil tilføje en helt "nye" dimension til formålet med at gå på toilettet! Denne gag gave kaldes en taler Tp og giver dig mulighed for at optage eller selv re optage en talebesked eller lyd op til 6 sekunder lang, og det vil automatisk begynde at spille, når en person unrolls de toiletpapir.

Det er en meget bekvem på off-knappen, og bliver installeret i sekunder i alle standard toiletpapir indehavere. En anden funky element for gag gave kurv ville være en vanvittig cue pool kugle der ville rulle hele når det først er ramt. Så du kan glide denne skøre kugle i løbet af spillet og derefter se det sjove!

0 comments: