Håndlavede Land og Rustik Gaver

Posted by Gdav at 1:49 AM

Sunday, April 19, 2009

Håndlavede Land og Rustik Gaver er etniske gaver bærende rige kulturelle og traditionelle værdi. De gaver med rustik og landskabet smag bringe de indviklede kunstfærdighed blandet med kærlighed fra landdistrikterne folk rundt om i verden. Gaverne kan tale om kunstneren historie og information om processen med at få gaven. Hver gave er storslået, sjælden og enestående kunstværk perfekt til skat som keepsakes og hæge om dem for langtidsprævalens hukommelser. Gennemse nogle udestående land og rustikke gaver fra giftstore. De gaver vil uden tvivl være fantastisk valg for dem, du holder af. Her er nogle enestående land og rustik gaveideer:
Håndlavede Stearinlys kan være det mest elegante og sofistikerede måde at udtrykke din kærlighed, taknemmelighed og påskønnelse. Håndlavede stearinlys komme i en bred vifte af farver og former. De kan være dekorative, fragranced, flydende og gel-baseret perfekt til at skabe en romantisk og fredfyldte stemning. Gelen stearinlys er håndlavede i smukke glas skåle eller krukker, hvor den farvede geler hældes i og Væger er placeret. Disse gel stearinlys sport dynamisk nuance gerne skarlagenrøde, ubesmittet, pink og grøn. Den udsøgte gel stearinlys vil føje en ekstra glød og varme i dit hjem interiør.

Kurve, der er fremstillet af træ i forskellige former og mønstre kan bruges til at holde diverse blomster, slik og frugt. Disse kurve er hånd-vævede med et særligt træ fiber at gøre dem stærke og holdbare. Tilberedte fra ahorn og fyrretræskronen varekurvene er generelt hånd opskaaret og hånd konstrueret. Smuk falsning kurve fremstillet af strå gøre for vidunderligt hjem dιcor. Barks samt blade af planter og juterelaterede bruges også til at gøre vidunderlige håndlavede kurve. Kurve og poser fra forskellige tekstiler kan være dekoreret med perler, simmers, sten og glas arbejder på at tilføje en smuk glød.

Dekorative maleri som gaver kan være en unik og genial idé. Den eksotiske vifte af dekorative maleri spænder fra abstrakte malerier, glas, malerier, landskab malerier, miniatureprodukter malerier, folkemusik kunst malerier, vægmalerier etniske Madhubani malerier, Warli malerier, Patachitras, stammefolk Malerier, Thangka Malerier og meget mere. Den elegance, den æstetik og kunstfærdighed i hver type maling er bestemt tryllebindende. Find et stort udvalg af dekorative maleri fra giftstore.

0 comments: