Stearinlys

Posted by Gdav at 1:48 AM

Friday, April 17, 2009

Håndlavede Stearinlys kan være det mest elegante og sofistikerede måde at udtrykke din kærlighed, taknemmelighed og påskønnelse. Håndlavede stearinlys komme i en bred vifte af farver og former. De kan være dekorative, fragranced, flydende og gel-baseret perfekt til at skabe en romantisk og fredfyldte omgivelser, hvor de er placeret. Browse forskellige håndlavede stearinlys fra giftstore og vælg din favorit stearinlys gave at overraske dine kære eller corporate venner.
Pulserende gel stearinlys gøre for perfekte gaver til alle lejligheder. Gelen stearinlys er håndlavede i smukke glas skåle eller krukker, hvor den farvede geler hældes i og Væger er placeret. Disse gel stearinlys sport pulserende farver gerne skarlagenrøde, ubesmittet, pink og grøn. Den udsøgte gel stearinlys vil føje en ekstra glød og varme i dit hjem interiør.

Dekorative stearinlys er udformet med stor kunstfærdighed og sofistikerede. De gnistre i lyse nuancer blændende værelse decors. Gør de også for elegant boligmontering når slukket. De dekorative lys kan stærkt duftende. De eksotiske dufte kan være fremstillet af naturlige olier samt Synthetics. Den voksbelagt stearinlys kan også blive formet i unikke former og mønstre. Lysene med dufte fra naturlige olier er fremstillet af fødevarer såsom soja voks, palme voks og bivoks. Aroma lys støtte positive energi flow slippe fragranced dampe.

Den varige og evig Fyr stearinlys gøre for unik familie eller corporate gaver. Du kan også forberede sig på en gave kurv tossing i sort af stearinlys sammen med andre gaver. Lysene udbydes i gave kurv bør være i overensstemmelse med smag og valg af receiveren. Du kan også tænke på at tilbyde smukke stearinlys gave sæt til din eneste ene. Den stearinlys gave sæt kan indeholde smukke glas tumblers og krukker med farverige og duftende stearinlys i dem. Den stearinlys gave sæt kan tilbydes sammen med en nuttet bamse og en personlig lykønskningskort.

0 comments: