Hjemmelavet Gag Gave

Posted by Gdav at 1:43 AM

Saturday, April 4, 2009

Hvad med ideen om gifting dine nærmeste og kære dem med sådanne gaver, som er håndlavede af Dem specielt til dine kære? .
Der er nogle væsentlige fødevarer, der er udelukkende fremstillet i hjemmet med henblik på julen, og som kan bruges som en hjemmelavet gag gave. En kasse fuld af saltkringle Kævlerne dyppet i smeltet karamel og rullet i nødder kan gives til dine kære som hjemmelavet gag gave sammen med skor bar bits, sprinkles og andre fødevarer.

En anden mulighed for hjemmelavede gag gave ville være en pottet herb plante eller en hånd malet golf tee shirt, hvis din mand er en golf lunefuld eller du kan også udfylde en krukke med masser af bønner og etikettere krukke fuld af bønner som "cowboy boble bad" . En anden mulighed som led i en sådan gave type vil omfatte en pose fyldt op med hjemmelavet karamel majs, cookies af forskellig slags, pistacienødder alle disse pænt indpakket og bundet med en dejlig farvebånd.

Hjemmelavet slik og kakao mix vil være andre muligheder, der ville gå godt i denne kategori af gag gave. Schweiziske stil Mocha, krydret kakao mix, pandekage mix hver af dem sat i særskilte krukker og begavede til dine nærmeste og kære dem ved særlige lejligheder ville være en god idé at gå med. En trækasse bird feeder, når malet af dig og derefter pakket sammen med en pose fugl mad inde og begavede til dine nærmeste og kære dem ville være en anden mulig løsning under hjemmelavet gag gaver.

0 comments: