Masker

Posted by Gdav at 1:53 AM

Tuesday, April 28, 2009

Masker gøre for sjov fyldt gaver i pageants og festlige parterne i meget lang tid. Masker repræsentere folkemusik kulturen i lande verden over. De ligger inde med en vigtig betydning i religiøse og sociale liv i et samfund. Oprindelsen af masker daterer sig tilbage til de græske og romerske tid. Masker blev brugt i teaterforestillinger sammen med puppetries i det nittende århundrede. Her er giftstore tilbyder dig en omfattende indsigt om etniske og regionale masker at gøre for store gaver. Browse række masker gaver og finde noget mærkelig og glad for børn af i dag.

Den Afrikanske folk er velkendte for deres brug af udtømmende række masker. Den stammer fra Afrika anvendes masker i religiøse fests. Flere masker udformet i dyremodeller figurer blev anvendt som middel til kommunikation med de onde ånder og forfædre. Den rektangulære kasse formet maske af Dogon kultur repræsenterer Antelope hoveder med horn er et unikt stykke. Den træ masker normalt benyttes som hjelme eller crests under dans var bedecked med elfenben, plante fibre, dyre hår og sten.
Masker i Nordamerika blev forberedt fra træ barks og læder med forlængelse af skind, fjer og blade. Forhåndsmeddelelsen Hispanic amerikanere bruges masker lavet af stof, metal og ler poster. Skull masker var også meget populære.
De asiatiske masker almindeligt anvendt i teaterforestillinger indeholdt lederne af drager. Den traditionelle japanske masker er kendt som gigaku. Maskerne inkarnationen står over for mænd, kvinder, guder og djævle. Europæerne anvendes dyr masker i deres Carnival gange.

0 comments: