Funny Gag Gave

Posted by Gdav at 1:43 AM

Sunday, April 5, 2009

Vil du gave dine kære med sådan en gave, som vil gøre deres ribben kildre med latter? Du kan gave dine kære med at funny gag gave til lyse op hans eller hendes dag og sætter i en skuffe ray af smil om hans eller hendes ansigt.

Denne form for en sjov gag gave er en perfekt stemning lifter til alle lejligheder. Der findes forskellige sorter af gag gaver, som du kunne gave o dine nære og kære dem som sjov gag gaver. En sjov gag gave til din bil ville være Moonies som er et klassisk sjov og er knyttet til ethvert vindue i bilen, og når man presser den pumpe, den Moonie ville faktisk lavere sine arme og slippe hans bukser.
For at holde kontrol med Moonie i forreste sæde skal du bruge den udvidede ledningen. Denne form for en sjov gag gave er et eksempel på klassisk sjov! En sjov gag gave betød især for børnene ville være personlige kloens vildt og arcade spil. Sliktoget grabber kloens arcade spil spiller autentisk karnevals musik / arcade musik mens kid flytter opkrævningsperiode, der er motoriseret med tre retningsbestemte løftestænger. Goofy vittighedstegning lydeffekter ville signal din gevinst eller tab i slutningen af 70 sekunder.
En anden mulighed for en sjov gag gave ville være radio kontrollerede part blimp som er en dobbelt joysticket håndbåret radiosender, der dækker en bred vifte af over 300 meter og kontrollerer eldrevne triple fan Gondola. En anden mulighed vedrørende sjov gag gave ville være sjovt shot glas betød for tequila. Den slingshot flyvende abe ville være en anden mulighed i tilknytning til sjov gag gaver. Denne form for en gag gave ville gøre du se selve abe der strækker sig ud, når du trække i abe fra bagefter. Ethvert sted, at du går blot ville være et andet sted for dig at starte din flyvende abe

0 comments: